Selamlar. Şimdilik ortada bir kar amacı, büyük bir plan falan yok. Piyasada bir boşluk gördük, boş vaktimiz de vardı, girdik. Ne olur? Ya beraber dilediğimiz gibi şekillendiririz, ya piyasadaki işe yaramaz forumlardan birine dönüşürüz, ya da sessizce yok olur gideriz. Büyük beklentilere girmedik henüz. Önce bir soluklanalım, sonra bakarız. Sizleri de tanımak isterim, kimler gelmiş merak ediyorum.
Bul
Yanıtla

As izleyişteyim
Bul
Yanıtla

(12-07-2026, Saat:00:49)null Yazdı: Selamlar. Şimdilik ortada bir kar amacı, büyük bir plan falan yok. Piyasada bir boşluk gördük, boş vaktimiz de vardı, girdik. Ne olur? Ya beraber dilediğimiz gibi şekillendiririz, ya piyasadaki işe yaramaz forumlardan birine dönüşürüz, ya da sessizce yok olur gideriz. Büyük beklentilere girmedik henüz. Önce bir soluklanalım, sonra bakarız. Sizleri de tanımak isterim, kimler gelmiş merak ediyorum.

Mobil versiyona uyumlu hale getirirseniz bu forum tutacaktır fakat bu şartlarda maalesef zor. Mobilde çok kötü görünüyor 
Bul
Yanıtla

(12-07-2026, Saat:08:56)Poipetliler Yazdı:
(12-07-2026, Saat:00:49)null Yazdı: Selamlar. Şimdilik ortada bir kar amacı, büyük bir plan falan yok. Piyasada bir boşluk gördük, boş vaktimiz de vardı, girdik. Ne olur? Ya beraber dilediğimiz gibi şekillendiririz, ya piyasadaki işe yaramaz forumlardan birine dönüşürüz, ya da sessizce yok olur gideriz. Büyük beklentilere girmedik henüz. Önce bir soluklanalım, sonra bakarız. Sizleri de tanımak isterim, kimler gelmiş merak ediyorum.

Mobil versiyona uyumlu hale getirirseniz bu forum tutacaktır fakat bu şartlarda maalesef zor. Mobilde çok kötü görünüyor 
Bugün mobil uyum işine bakacağım. Bilgi için teşekkürler.
Bul
Yanıtla

Hızlı Erişim:

Bu Konuya Göz Atan Kullanıcılar:
1 Ziyaretçi(ler)